Industri nyheder

Fordele og ulemper ved PE skoovertræk afsløres

2021-11-08
PE skoovertræk er et af de mest almindelige skoovertræk i plast til engangsbrug i vores dagligdag. I dag vil jeg dele med dig, hvorfor det er så populært!
PE er også kendt som (polyethylen). Det vigtigste kendetegn ved PE skoovertræk er god vand- og fugtbestandighed, men dårlig modstandsdygtighed over for gas og organisk damp. Den har god kemisk stabilitet og virker ikke sammen med almindelige syrer ved stuetemperatur. Men oliemodstanden er lidt værre, den har en vis grad af mekanisk træk- og rivebestandighed, god fleksibilitet, høj modstand mod lav modstand og kan tilpasse sig madens fryseproces, men den har dårlig modstand mod høj modstand. Generelt kan ikke bruges til høj temperatur sterilisering fødevareemballage, glans, gennemsigtighed er ikke høj. Udskrivningsydelsen er dårlig, brugt som en ydre emballage skal coronabehandling og overfladekemisk behandling for at forbedre den generelle udskrivningsydelse. Praktisk forarbejdning og støbning, fleksible og forskellige produkter og god varmeforseglingsydelse. PE-harpiks i sig selv er ugiftigt og har meget få tilsætningsstoffer, så det betragtes som et sikkert emballagemateriale.
Funktioner af PE skobetræk:
1. PE er et mættet gummi, som har egenskaberne god sejhed, slidstyrke og blødhed.
2. PE er ugiftigt, indeholder ikke tungmetaller og PAHS, og dets produkter overholder fuldt ud miljøbeskyttelseskravene.
3. PE har høj fyldeevne og kan fremstilles til at opfylde forskellige ydeevnekrav.

4. PE har god forarbejdningsydelse, Mooney-viskositet (ML121 1+4) har en række kvaliteter mellem 50-100 at vælge imellem.





  • We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
    Reject Accept